Återförsäljare

Ni kan köpa ett system direkt av SWATAB men I en del länder har SWATAB återförsäljaravtal.

Sverige

Genom ett samarbete med Miele och SWATAB kan nu ReCap Moduler erbjuda en riktigt miljövänlig och klimatsmart tvättmodul.

Våra kompletta modullösningar för universellt bruk. Kan användas som mobila tvättstugor, vid Road Shows, politiska events, som temporärt boende, garage för visning av bilar, campingar och marinor (tvätt, disk, dusch), mobila tvättenheter för räddningstjänsten m.fl.

Länk

Stora men små, det är ett sätt att beskriva EP Service. Ett annat kan vara: tradition men moderna. På EP Service försöker vi stå med fötterna i båda lägren. Vi försöker behålla den personliga känslan och engagemanget i familjeföretaget. Samtidigt som vi hela tiden strävar framåt för att leda utvecklingen.

Länk

Auktoriserad återförsäljare för högkvalitetsmärket Miele Professional och givetvis med serviceansvar även på deras produkter. Strands Maskin AB ingår i Miele Elite, en grupp av återförsäljare som kan erbjuda kunderna de absolut bästa avtalen och förmånerna på den professionella marknaden.

Länk

Utför service och installationer av hushållsmaskiner såsom tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, spisar, kylar, frysar, mikrovågsugnar mm.

Vi erbjuder också försäljning av proffessionell tvättstugeutrustning samt installationer och service av dessa.

Länk

England och Irland

Smart Water Filters is an innovative, forward thinking company who have an unshakable commitment to improving the environment by changing the way in which laundry processes are carried out. SWF operates at the UK market.

Länk

Vill du bli återförsäljare?

Vi letar alltid efter drivna säljare som är måna om miljön och vill hjälpa till att minska kemikalieförbrukningen inom tvätt.

Kontakt