Mats Marklund ny VD på SWATAB

SWATAB är ett svenskt familjeföretag med fokus på ett hållbart samhälle. Med en patenterad produkt, kan SWATAB erbjuda alla en möjlighet att tvätta sina kläder helt utan kemikalier och vi är stolta över att bidra till en renare värld. SWATAB har tillsatt Mats Marklund som ny vd för bolaget. Mats kommer närmast från en roll som Försäljnings- och Marknadschef inom en större koncern och ersätter nuvarande vd och grundare Katarina Klöfverskjöld

Mats har framgångsrikt arbetat som VD och försäljningschef för internationella bolag inom branscher som industritransmissioner, grafisk industri och skeppsutrustning. Dessutom har Mats en gedigen erfarenhet av ledarskap och organisationsutveckling. Mats ersätter grundaren Katarina Klöfverskjöld som framöver kommer fokusera på rollen som Marknadschef.

Det känns bra och rätt att lämna över vd-rollen till Mats i ett läge då bolaget är redo att gå från att vara entreprenörsdrivet, till ett företag som växlar upp för nya marknader och affärer, både inom och utanför Sveriges gränser, säger Katarina Klöfverskjöld.

− SWATAB har en fantastisk potential med sin kombination av världsledande teknik och unika kompetens inom kemikaliefri tvättning. Som ny vd ser jag fram emot en spännande tillväxtresa och att kunna bidra till att förmedla betydelsen av att tvätta utan kemikalier, säger Mats Marklund.


För mer information, vänligen kontakta:

Mats Marklund, VD
Telefonnummer: 0721 910190
E-post:
mats.marklund@swatab.com

Katarina Klöfverskjöld, Marknadschef
Telefonnummer: 0733 466909
E-post:
katarina@swatab.com

Tillbaka till Nyheter