Scandinavian Water Technology AB

Jägershillgatan 26

213 75 Malmö

Sverige
 

E-post: info@swatab.com

Faktura-adress: lin3661@pdf.grantthornton.se

Copyright © 2019 SWATAB, All rights reserved

Hur DIRO® fungerar

Den patenterade metoden för tvätt är indelad i tre huvuddelar

1. DIRO® installeras mellan befintligt matarvatten och tvättmaskinen och fungerar lika bra med både nya och gamla maskiner. Den eleganta, skandinaviska utformade enheten bearbetar vattnet genom flera filtersteg så att vattnet blir extremt rent och avjoniserat. Det filtrerade vattnet pumpas sedan in i tvättmaskinen på vanligt sätt.

2. När vattnet kommer i kontakt med textilierna i tvättmaskinen så lossnar smutsen från fibrerna i tyget. Dessa oönskade partiklar transporteras bort med sköljvattnet och lämnar tyget rent och fritt från kemikalier. Det filtrerade vattnet är ultrarent och innehåller inget kalk eller andra mineraler, Detta gör så tyget förblir mjukt utan sköljmedel. Tyget blir doftfritt och bär en trevlig, naturlig doft.

3. Eftersom det filtrerade vattnet är fritt från salt och mineraler, blir spinncykeln effektivare. En mindre mängd vatten binder till tyget, vilket resulterar i en kortare torktid. Detta sparar energi från dina torktumlare med upp till 38% och sliter inte lika mycket på torktumlare.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER