Scandinavian Water Technology AB

Jägershillgatan 26

213 75 Malmö

Sverige
 

E-post: info@swatab.com

Faktura-adress: lin3661@pdf.grantthornton.se

Copyright © 2019 SWATAB, All rights reserved

Den kemikaliebantade brandstationen.

Genom att installera system DIRO® kan ni ytterligare minska er kemikalieanvändning och få en ren tvätt helt utan tvättmedel.

 

Med DIRO® kan ni inte bara tvätta brandställen och era vanliga kläder helt utan kemikalier, ni kan också tvätta brandslangar och bilar med DIRO®-vatten. Den dagliga städningen sköts naturligtvis även den med DIRO®-vatten och microfiberdukar. På detta sätt förbättras arbetsmiljön betydligt och miljöpåverkan minskar.

Brandmäns arbetsmiljö är fylld av utmaningar och risker, däribland hälsorisker till följd av kontaminering och upprepad kontakt med hälsofarliga ämnen.

 

Skyddsutrustning och skyddskläder som brandmän använder kan förstås skydda individen från detta, men de hälsofarliga ämnena fastnar på kläder och skyddsutrustning. Exponeringen för dessa ämnen fortsätter därför även efter släckningsarbetet. Kläder och utrustning avger ämnena så länge de bärs, till exempel under transport tillbaka till stationen och i omklädningsrummet.

Därför tas räddningsställen av på plats och packas i säckar för transport till brandstationen där de sedan tvättas.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER