Tvättstuga

Att installera vårt system DIRO ger er en rad fördelar:

• Med DIRO i tvättstugan får du ca 50% lägre servicekostnader, även torktumlare med modern värmepumpsteknik kräver mindre underhåll. Detta innebär att du dessutom får mindre störningar i tvättstugan eftersom tiden med driftsstopp minskar.

• Med DIRO i tvättstugan har du ingen avfallshantering av förpackningar, en renare tvättstuga med mindre städning av lokalen. Tvättstugan är trevligare för hyresgästen och kräver mindre tillsyn från fastighetsägaren.

• Med DIRO i tvättstugan har du en lägre energiförbrukning genom lägre tvättemperatur, kortare tvättprogram, samt att lägre restfukt i tyget.

• Med DIRO i tvättstugan behöver du inte köpa in tvättmedel eller sköljmedel, du behöver inte heller köpa in rengöringsmedel eftersom DIRO-vatten kan användas för rengöring av alla typer av ytor. Du kan producera ditt eget städmedel.

• Med DIRO i tvättstugan ökar livslängden på era tvättmaskiner och torktumlare eftersom det inte förekommer någon uppbyggnad av kalk eller gamla tvättmedelsrester, detsamma gäller även avloppsrören.

 

Tvättstugan med DIRO

Maskinerna hålls rena och fina, det finns inte heller några beläggningar av kalk och slam i maskinerna som ökar kostnaderna för att värma upp vattnet. Städning och avfallshantering minskar och luften från tvättstugorna kommer inte längre att lukta kemikalier vilket kan vara ett problem för boende med balkong ovanför tvättstugor.

DIRO kan kopplas till både gamla och nya maskiner, detta gör att investerings-behovet minskar eftersom det inte krävs någon ombyggnad eller omprogrammering av maskinerna. Vi kan till både Podabs och Mieles maskiner erbjuda optimerade tvättprogram utan extra kostnad.

SWATAB har idag installerat system DIRO i tvättstugor runt om i landet. Hyresgästerna är nöjda, hyresvärdarna är nöjda och sparar energi och vår miljö.