Fastighetsägare, hyresvärdar och bostadsrättsföreningar som vill ta ansvar för en hållbar utveckling och dessutom spara pengar ser miljötvättstuga med DIRO ett effektivt alternativ.

Tvattstuga Swatab

Fördelar med en miljövänlig tvättstuga

Att installera DIRO i den gemensamma tvättstugan är en lönsam, klimatsmart och hälsosam investering. En kemikalie- och allergifri tvättstuga med SWATABs filter ger bland annat följande fördelar:

  • Ökad livslängd på tvättmaskiner och torktumlare eftersom det inte förekommer någon uppbyggnad av kalk eller tvättmedelsrester, detsamma gäller även avloppsrören.
  • Lägre energiförbrukning genom kortare tvättprogram.
  • Lägre servicekostnader, och servicetid med mindre underhåll. Detta innebär att du får mindre störningar i tvättstugan eftersom tiden med driftstopp minskar.
  • Ingen avfallshantering av förpackningar, en renare tvättstuga med mindre städning av lokalen. Tvättstugan blir trevligare för användarna och kräver mindre tillsyn.

Miljötvättstuga utan kemikalier med DIRO

Med DIRO blir tvättstugan även allergifri eftersom inga kemikalier behöver användas.
DIRO är enkelt att installera. Filtret kan kopplas till både gamla och nya maskiner, vilket minskar investeringen eftersom ingen ombyggnad eller omprogrammering av maskinerna krävs. Om du redan har Podabs eller Mieles tvättmaskiner kan vi dessutom erbjuda optimerade tvättprogram utan extra kostnad.

SWATAB har installerat DIRO i flera tvättstugor runt om i landet. De boende är nöjda som får tvätten ren och klar på kortare tid och fastighetsägarna är nöjda som både gör en miljöinsats och sparar pengar på underhåll och drift.

 

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.