Forskning Swatab

Forskning inom vårt område

Vatten är en av våra viktigaste resurser som vi alla delar på. Bara de senaste 50 åren har vår förståelse för vattnets effekter ökat avsevärt. Det bedrivs intressant forskning kring vattnets fysikaliska egenskaper runt om i världen som kommer att leda till nya framsteg inom vattenvård för att säkerställa vattentillgången och som gynnar miljön och människors hälsa.

Rengöringsprodukter för tvätt och lokalvård påverkar miljön på många sätt

Rengöringsprodukter innehåller ofta kemikalier i olika sammansättningar som på olika sätt påverkar människor, djur och miljön när vi kommer i kontakt direkt eller indirekt med dem. 

SWATAB startade med att våra grundare var nyfikna och sökte bättre och hållbarare lösningar, och den nyfikenheten genomsyrar vår verksamhet än idag. När vi hittar intressanta rapporter så skriver vi om dem i våra nyheter här på hemsidan. Du hittar dem samlade under taggen Forskning i vårt nyhetsarkiv.

 

Till Forskningsnyheterna

 

 

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.