Sandberg Swatab2

SWATAB ingår i koncernen Sandberg Development

Vi är idag ett helägt dotterbolag i koncernen Sandberg Development. Redan 2018 investerade familjeägda Sandberg Development i SWATAB, och efter flera års nära samarbete förvärvade koncernen resterande aktier 2022.

Med Sandberg Developmement som ägare ges SWATAB den industriella och kommersiella erfarenheten som krävs för den fortsatta tillväxten, tillika en långsiktig ägare som arbetar uthålligt för att bidra till samhällsnytta och tillväxt.

Om Sandberg Development

Sandberg Development är ett familjeägt investeringsbolag som genom aktivt ägande i innovationsdrivna bolag bidrar till tillväxt och samhällsnytta – med fokus på vattenteknik, livskvalitet och trygghet. Sandberg Developments innehav utgörs av dotterbolagen Aimpoint, GAIM, Granuldisk, RESCUE Intellitech och SWATAB, minoritetsägande i Orbital och ISEC Monitoring Systems samt börsnoterade Camurus. Omsättningen för koncernen uppgick till 1,75 miljarder kronor för 2022.

För mer information, se www.sandbergdevelopment.com

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.