2021-03-09

Dags för SWATABs Återförsäljardag 2021

På tisdag den 23 mars äger SWATABS Återförsäljardag 2021 rum. Då träffas alla återförsäljare av DIRO – filtersystemet för kemikaliefri städ och tvätt – för att diskutera försäljning, tester, kundbehov och för att igenom vår nya produktserie DIRO-FS. Vi delar också ut SWATABs pris till Årets återförsäljare 2020.

 För en innovativ uppstickare som SWATAB är det väldigt viktigt att främja samarbete och skapa goda relationer i alla led. Med vårt filtersystem DIRO säljer vi inte bara en teknisk lösning utan också en viktig insats för en hållbar utveckling inom städ-och tvättbranschen, säger Peter Klöfverskjöld, försäljningschef på SWATAB som håller i Återförsäljardagen. Under 2020 valde SWATAB att lägga sitt försäljningsfokus på hållbar lokalvård och professionell tvätt, vilket har visat sig vara mycket framgångsrikt. Detta i kombination med lanseringen av den nya produktserien DIRO-FS och att det nu finns ett stort lager som underlättar snabba beställningar och leveranser, ger goda förutsättningar för 2021, också för SWATABs återförsäljare av DIRO-FS.

– FS-familjen, som vi kallar vår nya produktserie, är mycket populär. Vi är särskilt stolta över minstingen FS 60, som ger möjligheter för våra kunder att tvätta mopparna på plats i nära anslutning till lokalen som ska städas. På detta sätt sparas inte bara tid och pengar utan även transporter av smutsiga och rena moppar. En viktig insats för miljön och klimatet, då vi kan reducera både utsläpp av kemikalier och koldioxid, säger Peter Klöfverskjöld.

Återförsäljardagen 2021 är den tredje SWATAB arrangerar. Förra året ställdes dagen in på kort varsel på grund av Coronapandemin, men i år hålls den digitalt.

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.