2023-01-11

Mikael Lindberg är ny Key Account Manager på SWATAB

Mikael .Jpg
Som ny Key Account Manager ser Mikael Lindberg fram emot att få arbeta med något meningsfullt – och bidra till att fler upptäcker SWATABs miljövänliga produkter.

Mikael Lindberg är ny Key Account Manager på SWATAB. Han har arbetat med försäljning de senaste 25 åren, och som KAM de senaste 15. Tidigare har han främst arbetat inom branschen för grafisk produktion, både på byråsidan och på tryckeri. Nu ser han fram emot att byta bransch och att göra något nytt.

– Jag kände för att göra något mer meningsfullt och SWATAB och deras miljövänliga alternativ är något som ligger rätt i tiden. Det var den största anledningen till att jag valde att tacka ja till jobbet, tillsammans med att det är ett otroligt intressant företag och koncern. Det är en ny bransch och ett nytt, ganska litet företag vilket gör att det finns oändliga möjligheter, säger Mikael Lindberg.

I rollen som Key Account Manager kommer Mikael hantera delar av SWATABs större kunder och återförsäljare och även bedriva försäljning. Framförallt hoppas han kunna bidra till att göra produkten DIRO mer känd på marknaden, genom att nå fler miljömedvetna personer och organisationer som kan bli potentiella kunder.

– Efter några dagar på plats känns det väldigt spännande, jag har hittills bara blivit positivt överraskad av främst professionalismen på SWATAB. Det känns superbra på alla sätt, säger Mikael Lindberg.

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.