2023-02-27

Nu lanseras DIRO FS60 – vårt minsta och smidigaste filtersystem hittills!

Swatab DIRO (1)

För mindre städobjekt passar nya DIRO FS60 perfekt. Med en vattentank på 60 liter blir det enkelt att hitta en plats för produktion av ultrarent avjoniserat vatten för städning och tvättning, helt utan kemikalier.

DIRO FilterSystem är anläggningen som producerar det ultrarena avjoniserade vattnet. DIRO FS60 är den minsta varianten och passar perfekt för det mindre städobjektet som har en tvättmaskin och behov av städvatten. Med en vattentank på 60 liter kan det filtrerade vattnet användas samtidigt som 60 liter vatten produceras per timme. 

Enklare att placera 
DIRO FS60 består av en enhet innehållande filter och vattentank, men går också att komplettera med en extern tank. Med den mindre storleken blir det enklare att placera DIRO på en plats med tillgång till både vatten och avlopp, och eftersom vattnet har lång lagringstid kan det därifrån tappas upp i mindre behållare och sprayflaskor. 

Enklare att städa hållbart
Med vårt filtersystem på plats blir det enkelt att tvätta och städa med ultrarent avjoniserat vatten helt utan kemikalier. Det främjar en hållbar utveckling som innebär att vi börjar reducera våra utsläpp istället för att kompensera för dem. 

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.