2019-12-16

SWATAB förstärker produktionsavdelningen med mer personal i Malmö.

Som ett led i bolagets tillväxtstrategi och för att tillfredsställa våra kunders efterfrågan under 2020 och framåt förstärker SWATAB nu personalstyrkan på produktionsavdelningen i Malmö.

SWATAB har ett patenterat filtersystem som omvandlar vanligt kranvatten till DIRO®-vatten. Detta vatten ersätter tvätt- och sköljmedel. Kopplat till tvättmaskinen blir textilierna rena, fräscha, mjuka och sköna helt utan kemikalier.

Vi vill bidra till en renare värld och en hållbar framtid, och detta är ett bevis på att vi jobbar i rätt riktning;

säger Mats Marklund, vd för SWATAB.

Att koppla DIRO® till tvättmaskinen gör det möjligt att tvätta klimatsmart och rent helt utan tvätt- och sköljmedel. Det går också utmärkt att installera en tappkran till DIRO® för att även kunna städa med DIRO®-vatten. Detta gör att DIRO® är helt unikt. Många av våra kunder använder DIRO®, inte bara för att tvätta, utan även för att städa en s.k. ”Hela huset lösning” Nästan överallt där man använder kemikalier för att göra rent kan man med fördel använda DIRO® istället.

Det är år 2019 nu och vi måste alla ta vårt ansvar för den enda planet vi har;

säger Katarina Klöfverskjöld, Marknadschef.

Idag finns DIRO® installerat i ett antal tvätterier, fastigheter, städbolag, förskolor, hotell, vårdhem och tvättstugor runt om i Sverige och bland SWATABs samarbetspartners återfinns bland annat maskintillverkare som Miele och PODAB samt modultillverkaren ReCap.

För mer information och kontakt:

Mats Marklund, VD

+46 (0) 721 – 91 01 90

mats.marklund@staging.swatab.com

SWATAB är ett innovativt företag i framkant som satsar på utveckling och tillverkning av hållbara, kemikaliefria lösningar för tvätt och rengöring.

SWATAB har tidigare fått följande utmärkelser:

  • Mission Innovation 2019
  • Rapidus – Årets friskt vågat 2018
  • WIN Water Award 2018
  • WWF Climate Solver 2017
  • SDSN Oceans Solution Report 2017
  • Malmö Cleantech City Award 2016.

www.swatab.com

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.