2021-01-08

SWATAB utvalda att delta på Cleantech Forum Europe 2021

SWATAB är en av ett tiotal utvalda aktörer inom hållbar tillväxt som deltar på Cleantech Forum Europe 2021. Evenemanget, som arrangeras av Cleantech Group, går av stapeln som ett virtuellt evenemang den 12-14 januari i Luxemburg. Årets tema From Chaos to Transformation: Tracking the Climate Crisis Together ska inspirera företag till att etablera partnerskap som kan leda till såväl innovation som transformation mot en hållbar framtid. 

Under det digitala evenemanget kommer Europas ledande innovatörer, däribland SWATABs utvecklingschef Per Hansson, hålla nätverksbaserade sessioner om aktuella ämnen, teknologier och kommande trender. Cleantech Forum Europe 2021 ger publiken tillgång till värdefull kunskap och trendspaningar samt möjlighet till att knyta kontakt med pionjärer inom hållbarhet och miljöteknik. SWATABs session kommer fokusera på vikten av kemikaliefri städ och tvätt för kommersiell användning med en efterföljande frågestund som hålls av en expertpanel. Utöver det kommer SWATAB även delta i en virtuell utställning där besökarna kan ta del av ytterligare information i form av rörligt material. 

– Vi på SWATAB är stolta över att få vara en del av Cleantech Forum Europe 2021. Frågor som rör hållbarhet och cirkulära ekosystem har genomsyrat SWATABs DNA sedan dag ett. Därför är det en självklarhet för oss att bidra med kunskap och insikter om hur dagens företag kan agera för en mer hållbar framtid. Under Cleantech Forum Europe 2021 kommer jag prata om SWATABs fokusområde, kemikaliefri städ och tvätt för kommersiell användning, vilket även är kärnan i allt vi gör, säger Per Hansson, utvecklingschef, SWATAB. 

För att ta del av SWATABs session registrera dig här.

Intresserad av att veta mer?

Vi kan hjälpa dig med lösningar som ger reducerad eller till och med en kemikaliefri arbetsmiljö. Olika verksamheter har olika behov och förutsättningar så vi kan tillsammans se över hur just er lösning skulle kunna se ut.